Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Siparişim Nerede? Bize Ulaşın

Sipariş ve Destek:

0212 361 40 82-83
GIDA HAMMADDELERİ » PASTA KATKI MALZEMELERİ » GIDA&KATKI MADDELERİ

NARMADA HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI 100 GR - 82573

Stok Kodu

1959

Markası

 APSAL

Fiyatı Sorunuz

En geç 30 Nisan 2024 Salı günü kargoda
Ad.
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Yorumları
  • Kargo ve Ödeme

hindistancevizi  (orta zincir yağ asitleri) oluşmuştur. Bunlar pek çok diğer ve pişirme yağlarının oluştuğu  (uzun zincir yağ asitleri) çok daha küçüktürler, kolayca sindirilebilirler ve metabolizmayı hızla harekete geçirirler. Anında yakılan bu yağlar yağ hücrelerinde depolanmazlar. Metabolizmadaki bu hızlanma, içeriğinde hindistancevizi olan bir yemeğin yenmesi ardından 24 saat sonra bile devam edecektir. Böylece vücudun kalori kullanımında artış olur. Ayrıca diğer yağlardan daha çok doyurucu olduğu için, vücudun toplam besin ve kalori tüketimini azaltmasına yardımcı olur. Özellikler: Anında enerji görevi görür, vücutta depolanmaz, transyağ içermez. Tereyağına alternatiftir; her türlü kek, pasta börek yapımında kullanılır. Özellikle çocukların sağlıklı beslenmesi (beyin ve kemik gelişimi) için önerilir. Araştırmalar anne sütünde bulunan laurik asidin yalnızca Hindistancevizi gibi tropik kökenli yağlarda yüksek yoğunlukta bulunduğunu göstermiştir. Laurik asit, vücudun bağışıklık sistemini inşa eden ve koruyan en önemli temel yağ asididir. Kullanım şekli: Yemekler ve bunun haricinde: Nemlendirici, saç maskesi, masaj yağı, güneş koruyucu, cilt enfeksiyonları, mantar ve egzema gibi rahatsızlıklarda kullanılır.

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından orjinal ambalajındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 3 gün boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.


%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.
X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.